Monday, July 21, 2014

Pengumuman kepada Semua Peserta Segmen Pertama Wanie

Assalamualaikum

Seperti yang telah diberitahu, Wanie akan tamatkan segmen Wanie pada malam tadi, kan? Tapi maaflah, malam tadi Wanie tak sempat buat entri..

        Baik, buat pengetahuan semua, Wanie telah senaraikan semua peserta ke dalam senarai bloglist Wanie memandangkan peserta pun tak berapa ramai sangat, jadi alang-alang tu masukkan semua sekali..hehe..Makanya, lepas ni senanglah Wanie nak blogwalking..

        Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua peserta yang sudi menyertai segmen Wanie.. Di harap lepas ni, ukhuwah yang kita jalinkan akan terus berkekalan lah ye.. Kalau sudi, masukkan Wanie dalam senarai bloglist kamu semua juga..hiks..

P/s : Cuba tengok dekat senarai bloglist Wanie, kalau ada mana-mana peserta yang Wanie belum senaraikan sebagai bloglist Wanie, bolehlah inform ye..

                                                                                                              *Terima kasih sudi baca entri ni..

Memang berbaloi-baloi

Assalamualaikum...

Salam 10 hari terakhir ramadhan...

Nak cerita sikit mengenai juadah berbuka wanie hari ni iaitu Nasi Kandar..Opss..lambatnya updates..Sebelum ni rasanya tak pernah lagi makan nasi kandar..Tapi tadi bila wanie berjalan nak mencari juadah berbuka puasa, tiba-tiba hati terbuka memilih untuk makan nasi kandar harini..

         Biba tiba waktu berbuka, Wanie pun makanlah nasi kandar tu..Wahh.. memang berbaloi-baloi.. Dengan harga RM5, boleh dapat nasi, ayam yang besar, kuah gulai, sambal belacan dan sayur kobis..sedap pula tu..memang berbaloi-baloi la...

         Alhamdulillah, kenyang hari ni makan nasi kandar tu..Esok boleh beli lagi...Jom tidur, esok nak kerja dah..salam...

                                                        Terima kasih sudi baca entri ni...