Friday, January 24, 2014

Kenapa Jadi Begini??

Assalamualaikum...
Ok, hari ni Wanie stress sangat sebab tengah semangat nak blogwalking tapi tak boleh nak komen dekat blog yang menggunakan pop-up windows..Kenapa ye?Ada siapa-siapa tahu kenapa boleh jadi macam ni?
Nak blogwalking..
Sedih...
Hmmm....
Kenapa ye?


TAMAT KURSUS KEJURULATIHAN

Asslamualaikum...
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi kerana telah diberi peluang dan kesihatan yang baik untuk menamatkan kursus Metodologi Kejurulatihan Kor Siswa Siswi Peratahanan Awam.

Buat pengetahuan semua, kursus Metodologi Kejurulatihan ini merupakan salah satu elemen yang diperlukan bagi membolehkan mahasiswa yang mengikuti program ini ditauliahkan..InsyaAllah. Satu lagi kursus yang bakal wanie hadapi sebelum ditauliahkan sebagai Leftenan Muda nanti ialah Kursus Bakal Pegawai..Semoga semua yang dirancang dapat dijalankan dengan baik dan jayanya. InsyaAllah...

Seriously, banyak perkara yang dapat dipelajari dalam kursus ini antaranya cara untuk berucap di hadapan dengan baik dan perancangan sesi pengajaran yang semua mahasiswa yang terlibat perlu untuk membuat praktikal dan dinilai. Objektif utama kursus ini dijalankan ialah supaya semua anggota Pegawai Kadet Sispa dapat menjadi jurulatih yang bik apbila telah ditauliahkan nanti...InsyaAllah..