Friday, January 24, 2014

TAMAT KURSUS KEJURULATIHAN

Asslamualaikum...
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi kerana telah diberi peluang dan kesihatan yang baik untuk menamatkan kursus Metodologi Kejurulatihan Kor Siswa Siswi Peratahanan Awam.

Buat pengetahuan semua, kursus Metodologi Kejurulatihan ini merupakan salah satu elemen yang diperlukan bagi membolehkan mahasiswa yang mengikuti program ini ditauliahkan..InsyaAllah. Satu lagi kursus yang bakal wanie hadapi sebelum ditauliahkan sebagai Leftenan Muda nanti ialah Kursus Bakal Pegawai..Semoga semua yang dirancang dapat dijalankan dengan baik dan jayanya. InsyaAllah...

Seriously, banyak perkara yang dapat dipelajari dalam kursus ini antaranya cara untuk berucap di hadapan dengan baik dan perancangan sesi pengajaran yang semua mahasiswa yang terlibat perlu untuk membuat praktikal dan dinilai. Objektif utama kursus ini dijalankan ialah supaya semua anggota Pegawai Kadet Sispa dapat menjadi jurulatih yang bik apbila telah ditauliahkan nanti...InsyaAllah..


10 comments:

  1. patutla dah lama tak nampak wanie kat alam maya nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye Lya..tulah kan...rindunya dengan kawan-kawan blogger...busy sangat sejak akhir2 ni..terima kasih sebab sudi datang sini lagi..:D

      Delete
  2. wah tahniah tau..berita gembira tuuuuuu
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah...terima kasih kak Aiza..tapi banyak lagi yang kena tempuhi sebelum ditauliahkan..hee..insyAllah..
      p/s: Kak Aiza, wanie tak boleh nak komen kat blog akak la..:(

      Delete
  4. Alhamdulillah..Tahniah ya wanie..semoga terus berjaya k!!!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. tahniah!!.. salam berblogging..
    3x ikea sini.. :D

    ReplyDelete