Wednesday, August 28, 2013

EH, APA ATAS KEPALA TU??

Assalamualaikum...
Hai bloggers...
Petang semalam wanie dan kawan singgah pergi pasar balik dari kerja..
Masa jalan-jalan kat pasar tu,semua orang pandang wanie macam pelik je..
hmm..apa yang tak kena ye sebenarnye...
tudung tak betul ke?ada conteng kat muka ke?
hmm..lastly apa korunk nak tahu?
Rupa-rupanya wanie jalan kat pasar tu dengan pakai topi keledar!!
haha..maluu..kelakar sangat..
kawan kat sebelah ni boleh buat tak tahu pulak..haha
maluu....
Kalau lelaki takdelah nampak pelik sangat kot..
tapi saya perempuan, bertudung dan bertopi keledar jalan-jalan kat pasar..
haha!!
Kalau ada cangkerang dah lama masukkan kepala dalam cangkerang..
haha!!!

Ok guys....jangan malukan diri sendiri macam saya ok!! 

12 comments:

  1. lucunya.. hehe.. kadang2 akak pun terlupa juga..

    ReplyDelete
  2. Hehe..sy pun pernah lalui situasi mcm 2 ;)

    ReplyDelete
  3. Bbuuuuuaaaaaaahahahahahahahaha.....(gelak smp sakit perot)..sorry la babe.aq ingt ko mmg xnk bka helmet 2 sbb g psr jap je kot...tu yg aq senyap ja :b

    ReplyDelete
  4. adoi...macam mana lah boleh terlupa tu? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HIHI..xtawlah ek...pasni memang akan make sure bukak helmet dulu..hee

      Delete
  5. kah kah kah ini serious lawak, macam mane boleh tak perasan, kawan kamu pon diam je :) adehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEHH..dia memang sengaja dengki..pastu tergelak-gelak la..hihi..sabar jelaa~

      Delete
  6. adik tu lah...mesti teringat buah hati lah tu...hihi...
    Amacam adik hari nie...sihat ke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..lapa kot..lompat dari motor terus nak terkam makanan..hihi...Sihat alhamdulillah..Terima kasih sudi singgah..:D

      Delete