Tuesday, August 5, 2014

Giveaway Harry Potter Postcards from Germany


Assalamualaikum..
Ok, kali ni Wanie nak support segmen yang dilancarkan oleh Siti Aisya Ibrahim..
Jom ramai-ramai kita memeriahkan segmen ni..
Blog beliau banyak mengisarkan tentang kehidupannya di bumi Jerman bersama suami..
Seronok baca catatan-catatan beliau..
Nak tahu lebih lanjut, kenalah terjah blog beliau dan join segmen ni..hee
     

> KLIK BANNER UNTUK JOIN <

Eh, tengok banner tu, ada gambar Wanie kot.. Mana boleh tak join..hehe..

24 comments:

  1. whoaaaaaaa...untunglaaaaaa... nk join jgk nieee... ekekke

    ReplyDelete
  2. hye hye kak wanie yg comel ^^
    gud luck =)
    menabung untuk kak wanie jugak
    old town white coffee

    ReplyDelete
  3. Thanx sudi singgah blog saya.
    Jemput drop url blog kat Mister Linky's saya.
    Life is beautiful... Don't waste it.
    (To ease blogwalking)

    ReplyDelete
  4. Good luck wanie... Kat Nuff zumal pun ade gak gambo wanie. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  5. All the best wanieee .. Go go GO Wanie goooooo !!! :D

    ReplyDelete
  6. Salam raya! saya saja datang singgah dan 'jalan-jalan' kat blog wanie...

    ReplyDelete
  7. jom join sama2 =) all the best wanie..

    ReplyDelete
  8. saya dah update senarai peserta...jemputlah tengok2 ye... GIVEAWAY JINDRISSKA

    ReplyDelete
  9. Singgah BW dari GA yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  10. Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> From FAMF Tower

    ReplyDelete
  11. Good luck and all the best :)
    blogwalking dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete