Sunday, September 7, 2014

Bila nak blogwalk ni?

Assalamualaikum..

Rasanya dah lama wanie tak updates blog..
Memang masa betul-betul tak mengizinkan untuk wanie berblog..
Haihh...sejujurnya wanie rindu nak blogwalk kat blog rakan-rakan lain..
Nampaknya kena cari masa untuk berblogwalking..
Ni pun sempat updates guna phone je sebelum tidur..
Korang jangan lupa wanie taw bila wanie dah lama tak updates dan blogwalking blog korang..
insyaAllah wanie akan cari masa untuk ke blog korang semua...

P/s- Doakan wanie dipermudahkan urusan, dan Allah tunjukkan jalan yang terbaik untuk wanie ok..something wrong somewhere..im feeling not comfortable...hukk.. :(

17 comments:

  1. amin..moga segalanya dipermudahkan..

    ReplyDelete
  2. All d best ya'.
    Hidup mmg tak pernah sunyi dari ujian.
    Bertabahlah wahai diri.
    Ujian demi ujian akan mengajar kita banyak perkara sebenarnye.

    ReplyDelete
  3. takpe wanie... uruskan hal yang lebih penting dulu, insyaallah.. blogwalking kemudian pun takpe yunk

    ReplyDelete
  4. Salam pagi Isnin Nornie...Semoga dipermudahkan segala urusan k..

    ReplyDelete
  5. amin. semoga dipermudahkan segala urusan wanie.. utamakan yang lebih utama dulu..

    ReplyDelete
  6. Lya baru berkesempatan bw ari ni

    ReplyDelete
  7. laaa.. semoga dipermudahkan ye wanie :)

    ReplyDelete
  8. takpe wanie. take ur time :)
    buat yang penting dulu. kami sentiasa menunggu mu. hehe

    ReplyDelete
  9. Alolo..takpe kak wanie. Slow2 gitu. :) kami sentiase ade. Ecececeh.. :D

    ReplyDelete
  10. MUDAH2AN...AAMIIN...DULUKAN YANG PALING PENTING..

    ReplyDelete
  11. salam wanie. kena curi masa untuk blogwalk. macam saya kebiasaan waktu malam selepas semua tugas selesai

    ReplyDelete
  12. Slow2 Wanie.. pasti boleh nanti.. :) :)

    ReplyDelete
  13. Usaha, sabar, berdoa dan tawakal... insyaallah... semoga dipermudahkan... :)

    ReplyDelete
  14. takpe sis. slow-slow ye. saya pun harini baru dapat blogwalking...

    ReplyDelete
  15. sama la..huu cuti sekolah ni baru ley buka buka..ni pun dah lama tak jenguk wani huu

    ReplyDelete