Sunday, August 10, 2014

"Entri kena 'boom'.."

Assalamualaikum..

Jom kita lihat, siapa yang telah mengebom entri Wanie hari ini, dan yang pernah 'bom' entri Wanie..


 ( http://syazdanny2329.blogspot.com/ )

Ini dia link blog syaz, dia baru follow wanie tadi merangkap 'bom' entri wanie..hehe
Terima kasih Syaz, done follow u tinggal belum sempat terjah entri-entri je..
Tungguuu yee.. ^_^



Ini pula Kak JM,siapa tak kenal kak JM kan..
 sekali dia datang blog ni, semua entri dia terjah..
Thanks kak JM..
Ini link blog kak JM, http: //jarimanistravel.blogspot.com/

Sesiapa yang belum pernah singgah dekat blog kedua-dua blogger ni, bolehlah terjah blog mereka ye..
Selain dari Kak JM dan Syazrah, En.Khir Khalid, Kak Farah (Mrs.Secretary), Dr Syikin, Noura Qifays, dan Lya juag tak pernah miss singgah dan komen blog Wanie. 
Sangat-sangat terharu dan berterima kasih pada kalian.
Kalau nak tengok siapa yang rajin berblogwalking, tengoklah pada top 10 August Supporters wanie tu,
ada akif Imtiyaz, White lily dan Kak KM..
 mereka semua sangat rajin berblogwalking..
Tak rugi singgah blog mereka, pasti akan diterjah semula..

Terima kasih kalian, terima kasih kerana sentiasa menyokong..
Tanpa anda yang sentiasa menyokong, mungkin semangat berblog juga akan luntur..

Terima kasih..

33 comments:

  1. Haha. Bagus macam ni. Sekali gus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..wanie pun kadang-kadang buat camni gak..tapi taklah sebanyak ni..hee

      Delete
  2. esok saya pula 'attack' blog ni ye. insya-ALLAH ^^,

    ReplyDelete
  3. nama2 tu semua mmg tak asing lagi dalam dunia blog malaysia.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Memang kena 'boom' nih.. tak sempat nak mengeboom blog sesapa..sekadar blogwalking skit2 blh laa.. in shaa Allah klu ada kesempatan blh la terjah blog mana2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann..hehe..takpe lah, kalau ada masa mengizinkan, bolehlah terjah lama-lama kan..biasalah, kadang-kadang busy dengan hal lain..

      Delete
  5. Wanie : akak JM ni tak de masa nk Blog Walking hari-hari sebab tu bila sekali terjah semua entri akak kan baca...eheeheh...inilah hobi akak sebenarnya suka baca blog kengkawan..terutama kawan2 yg rajin singgah di blog akak tu..tak punya perinsip satu je "kita tulis blog untuk orang baca dan komen so jika aka kunjungan di blog..akak akan serang blog orang tu habis-habisan hahahaha"...jaga-jaga..dan pada masa yg sama membantu naikkan traffic..we support each other :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak JM, sekali je wanie komen entri kak JM dulu, terus kak JM rajin datang sini..lepas ni memang wanie takkan miss la singgah blog kak JM, insyaAllah.. terima kasih taw.. :)

      Delete
  6. heheheheheeh...kupukupu pon hadooo.... hikss!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehee...opkoslah...kupukupu kan rajin singgah sini..thanks dear.. ^_^

      Delete
  7. wahhh bnyak nya diorng komen kat blog akak betul2 rajin nie !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehee...diorang ni memang rajin...singgahlah blog diorang..mesti diorang akan terjah semula..hehe

      Delete
  8. Hati-hati akak JM pengebom yang handal hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu..setuju sangat..tapi sukee dia bom2 entri ni..hehe

      Delete
  9. aRz MoHa : tapi akak tak bom PESAWAT opsss...kalau sesapa yg nk kena BOM meh la singgah blog akak...tahu lah nanti akibatnya ahahaahah

    ReplyDelete
  10. Pha Is : je ke tak asing...akak rasa masih terasing je ngan Pha Is ni heee

    ReplyDelete
  11. Pha Is : ye ke tak asing...akak rasa masing terasing sbb masih belum mengenali siapa si Pha Is..mcm glemer je nama ni hiksss

    ReplyDelete
  12. Eh..eh... akak pun ada jugak la.. hehehe macih dear.. meh nak hug sikit..
    btw thanks kat awak sebab selalu support blog akak jugak.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah akak ada, akak kan rajin datang sini..meh2 hug..hehe..thanks akak, welcome..will support u always.. ^_^

      Delete
  13. hihihi.. lepas nih nak bom hari2 laaa... heee :D

    ReplyDelete
  14. amboii.. cik syaz memang rajin.. da penah kene bom jugak. hehehe terbaek =)

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. hehe..taw xpe cik itah..cik itah pun apa kurangnya, rajin datang ke sini juga..hehe

      Delete
  16. Wah ramai rupenye suke boom kebaboom kesini yer...tahniah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehee..mereka ni blogger yang rajin bonda..hee..terima kasih.. ^_^

      Delete
  17. Wahh... saya pun ada.. Thanks Wanie.. Tahniah juga kpd yg lain... :) :)

    ReplyDelete
  18. Kak JM rajin comment blog akak juga.
    Sekali datang macam peluru. Hehe..

    ReplyDelete