Monday, August 25, 2014

Line Internet Buat Hal !!!

Assalamualaikum..

Maaflah, pagi-pagi lagi dah buat entri bertanda seru..huhu
Alkisahnya begini, sejak petang sabtu, Wanie memang tak boleh nak berblog langsung sebabnya line internet / wifi buat hal..
Sabtu petang, dekat Bangi ni hujan lebat sangat-sangat, siap dengan guruh dan petir yang teramat kuat..Tempat korang hujan tak petang Sabtu tu?
Mungkin disebabkan hujan tersebut menyebabkan ada gangguan dekat line internet dan Wifi ni kan..
Dah tu memang teramat bosanlah bila tak dapat berblog..
Pagi ni baru dapat buka blog..
Tengok-tengok ada 3 blogger tag join segmen Blogger Awards tu..
Awwhh..memang teruja la saya..hehe

Ok, nanti Wanie join ye dear..
Maaf lambat..


(Gambar Hiasan)
Macam ni lah stressnya bila tak dapat buka blog untuk tahu cerita korang..haihh

28 comments:

  1. Lya baru on9 ari ni..mcm biasala klau ujung minggu memg lya off blog hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owhh..yke Lya..wanie pulak hujung minggu la banyak masa..

      Delete
  2. Haha, aina kalau tak de lain tu.. hahaha. tak tahu dah nak buat, apa. terkebil-kebil je tengok laptop.T_T

    ReplyDelete
  3. Alahai..siannye. Tu lah, tempat ana rawang petang sabtu hujan lebat. Petir lagi. Tp line alhamdulillah oke. Cuma tak sempat bw je. Hehe

    ReplyDelete
  4. akak pun sama..kalau x dapat berBLOG rasa x keruan..makan pun x selera ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aduhh..kak JM sampai tak selera makan ye?kuat juga penangan blog ni ye..hehe

      Delete
  5. Sama la kat sini , bukan setakat hujan , kilat , guruh . Siap black out lagi .. Tapi kejap ja la . Lepas tu blogwalking puas-2 .. Hahahhaa .. opssss Dayah pun tag wanie
    http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/08/7-things-about-nurul-hidayah-nhj.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. samaaalah dayah..siap guruh kilat bagai..dahla sorang-sorang kat bili..takut...okei, dah join..hehe

      Delete
  6. saya kalau internet buat hal pun, hmmmmm.. nak update blog pun berkira..

    sabar la ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah saya pun Amy..huhu..takpe, ada hikmahnya tu kan.. chill.. ^_^

      Delete
  7. Memang sakit hati sangat kalau line internet takde. Sebab sekarang ni segalanya internet. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..kan..kan...nak buat esaimen pun kena ada internet kan..sabar jelahh..

      Delete
  8. Hehee.. jangan stress-stress tau :D

    ReplyDelete
  9. sama gak lah kat kedah pun... hujan lebat. tenet kejap ada, kejap takda... haihhh.. sabooo jelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke...kat sini pun..tapi line tenet memang takde..huhukk

      Delete
  10. Mmg stress klu line buat hal.. hhmmm... sabo jelah...

    ReplyDelete
  11. Tak senang duduk kan kalau Internet tak dak nie.. hehehe

    ReplyDelete